‘Like to Share’ over hyperconnectiviteit

Van 20 tot en met 23 mei 2014 vindt het derde Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media plaats in EYE – het prachtige filmmuseum in Amsterdam. Het congres bedient de gehele onderwijskolom van basisschool tot universiteit. Elk onderwijstype heeft een eigen congresdag.

In aanloop naar het congres wordt het magazine Like to Share uitgegeven. Voor de eerste editie mocht ik een artikel schrijven. Onderstaand het resultaat, maar bekijk eerst dit filmpje over hyperconnectiviteit.

Het hele magazine vind je via: http://www.ncosm.nl/

NCOSM - Like to Share p.9

NCOSM - Like to Share p.10

Na mijn studie Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente ben ik aan de slag gegaan als communicatieadviseur bij de Gemeente Amsterdam. In die rol heb ik gemeentelijke projecten begeleid. Daarna heb ik bij verschillende reclame –en pr bureaus gewerkt om vervolgens bij het Mediacollege Amsterdam terecht te komen. Na een periode als stagedocent ben ik nu projectleider van het Practoraat Sociale Media. Dit project is een samenwerking tussen o.a. het Mediacollege Amsterdam, het Grafisch Lyceum Utrecht en Hogeschool InHolland. Het doel van dit project is om het onderwijs te verbeteren met de inzet van sociale media. Bij het ontwikkelen van producten werkt het project nauw samen met Mamedia.nl, een productiefaciliteit waarbinnen meerdere stagiairs van mbo's en hbo's werkzaam zijn. Verder geef ik workshop en trainingen over de kansen en mogelijkheden van sociale media in het onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.leerfactor.nl of mail mij: jorick@leerfactor.nl

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Site Footer